Skip to main content

Anderhalf jaar geleden maakten we samen met Discovery Channel ons eerste online programma. Snel daarna volgde ook RTL, waar we iedere week ZWIJGRECHT voor maakten (6.000.00 views!). Dit jaar gingen mochten we samen met FashionChick iedere dag een programma maken op TLC. En nu?

Nou, nu komen we naar de Nederlandse Publieke Omroep! 
Op 28 augustus kregen we namelijk het heugelijke nieuws dat ons NPO 3LAB plan, de online fictie serie ‘Dating Dalila’, dat we samen hebben ingediend met Mouira Mansour, is uitgekozen! Samen met de KRO-NCRV mogen we nu een pilot maken.

Dating Dalila gaat over de populaire vlagster Djamila, de koningin van het dating-advies. Wanneer zij besluit alles rondom haar plotse uithuwelijking aan haar volgers te tonen, komt haar leven totaal op z’n kop te staan. Niet in de laatste plaats door de valse acties van concurrent-vlagster Didi.

De pilot aflevering is hier te zien: